Peter van der Star

Peter van der Star

Mijn naam is Peter van der Star. Van kleins af aan ben ik al langs de waterkant te vinden. Het is begonnen met het vissen op voorntjes met de vaste hengel. Op mijn twaalfde levens jaar werd ik meegenomen door mijn buurjongen om mee te gaan vissen op karper. Het was een fantastische nacht waarin we meerdere karpers wisten te vangen. Dit was het moment dat ik verslaafd zou raken aan het karpervissen. Ik was nog jong en mijn visserij speelde zich toen voornamelijk af op de dijken en boeren polder slootjes hier in de buurt. Op het moment dat ik me rijbewijs haalde ging er een wereld voor me open. Op dat moment raakte ik gefascineerd door de grote plassen hier in de omgeving. Jaren was ik in mijn tentje te vinden hier in de omgeving. Tot een jaar op 2 geleden zich de mogelijkheid voor deed om vanuit een boot te gaan vissen. De vrijheid, het komen op plekken waar een ander niet kan komen vond ik geweldig! Sinds die tijd trek ik er ieder weekend op uit met de boot om op de mooiste plekken mijn boot te verankeren en hier geweldige nachten te beleven. Dat ik vanaf heden het vertrouwen van Gardner heb gekregen om in hun team te komen daar ben ik hun ontzettend dankbaar voor. We gaan er een prachtige tijd van maken!


Fact File


Name: Peter van der Star
Location: Nieuwkoop
Date of Birth: 24-05-1991
Favourite Venues: grote meren
PB’s (lb): spiegel 21,3 kilo, schub 19,7 kilo


BENELUX POSTS

March 21st, 2017|Categories: International Team, Team Benelux|0 Comments

Leave A Comment