Hallo mijn naam is Dries. Vanaf kinds af ervaar ik een enorme rust aan de waterkant en interesseert me elke zoetwatervisserij. Vroeger ging ik vissen om te vissen en het ultieme doel was zoveel mogelijk vis/karper te vangen, klein tot groot. De laatste tien jaar heb ik een heel ander pad bewandeld binnen het karpervissen. Namelijk targetvissen… Doelbewust ga ik op zoek naar de grootste karpers uit België, dit enkel openbaar en al werpend. De voldoening die ik ervaar bij het vangen van bepaalde unicums is met geen pen te beschrijven. Vaak is het wel een eenzame, harde en gedreven visserij maar dat neem ik voorlopig voor lief. Deze visserij heeft me ook tot bij Gardner tackle gebracht. Het spreekt voor zich wanneer je maanden tot soms zelfs jaren wacht op die ene aanbeet, het vertrouwen in je materiaal geen honderd maar duizend procent moet zijn. En dat vertrouwen geeft Gardner mij! Geen toeters en bellen, maar endtackle materiaal dat doet wat het moet doen en dat is vis vangen ipv vissers. Niet voor niets dat Gardner het oudste merk op de markt is en endtackle al jaar en dag de corebusiness is.

Wat de toekomst betreft voor mijn visserij bekijk ik jaar tot jaar. Zolang de gedrevenheid en jachtlust er is blijf ik zoeken naar bijzondere vissen uitsluitend in ons Belgenlandje. Al kan ik tegenwoordig een gezellige social met lekker eten ook wel waarderen. Genieten van de rust en de natuur zal altijd voorop staan! Ik hecht binnen het vissen enorm veel waarde aan respect & nederigheid. Is dit bij jouw ook het geval ben je altijd welkom voor een gezellige babbel mochten onze paden eens kruisen. Dries


Fact File


Naam: Dries Van den Heuvel
Locatie: België
Favoriete waters: diepe openbare zandafgravingen in België
PB’s: 35,7kg spiegel 30,5kg schub


BENELUX POSTS