Als kleine jongen knul kwam natuurlijk ook het vissen bij mij binnen gedrongen, het park water in buurt is dan ook het gene waar ik veel tijd door bracht weekende vakanties of na school het was altijd vissen wat ik deed en wil.

Toen ik wat ouder werd gingen we natuurlijk wat verder van huis! En er kwam steeds meer plezier…

Maar toch, een aantal jaren later even de hengels in de schuur gezet en genoten van het stappen. Na dat ik al snel het stappen had gezien heb ik de spullen onder stof vandaan gehaald en ben weer gaan vissen. Fanatieker dan ooit!

Van parkwateren, kanalen grote stuwmeren of kleine target wateren niks is mij teveel en wil overal. Mijn vissen vangen! Maar het liefst vis ik op grotere wateren in Nederland en belgie. Natuurlijk vangen we het liefste allemaal dikke grote vissen maar ik geniet ook van de kleinere vissen dit is ook het mooie om allerlei soorten wateren te bevissen!

De parkwateren met veel bekijks van wandelaars met altijd de zelfde vraag heb je die hier gevangen of de afgelegen putjes waar je nog geen auto hoort rijden de wateren in de steden waar sirenes niet ophouden of de eindeloze lange kanalen met de vraag of er wel een karper In de buurt is!

Maar dit alles werk ik voor 110% uit en ik wil dan ook mijn systemen perfect hebben vanaf de hoofdlijn tot en met de laatste centimeters en natuurlijk dat extreem scherpe puntje van de haak en daardoor kwam ik steeds vaker uit bij de gardner range dit is dan ook de reden dat wij de handen in elkaar hebben gestoken!


Fact File


Name: Danny de Kruyff
Nickname: DDK
Location: Nederland Eindhoven
Date of Birth: 06/02/1990
Favourite Venues: big lakes, target lakes, Netherlands and Belgium
PB’s (lb): 30,4 kilo


BENELUX POSTS