GT-HD

Gardner is altijd al een fabrikant geweest dewelke lijntechnologie op de voet volgt en steeds als eerste in de rij staat om op nieuwe toepassingen in het procédé van co-polymeren toe te passen in de hengelsport. Over de plas heeft Gardner Tackle al sinds mensenheugenis een ijzersterke reputatie opgebouwd met lijnen als de Hydrotuff, GT-80, PRO xm etc….eigenlijk teveel lijnen om op te noemen, echter hier bij ons op het vaste land zijn deze lijnen om de een of andere manier niet echt gekend of eerder moeilijk verkrijgbaar. Sedert kort heeft Gardner Tackle een nieuwe speler op de markt gezet namelijk de GT-HD, deze lijn beschikt door het toepassen van de nieuwste technieken en co-polymeren over krak dezelfde eigenschappen als de alom geprezen GT-80+, echter met een pak minder rek. De specificaties van de GT-80+ waren al niet min, zijnde enorm schuur bestendig, sterk op de knopen, zacht aanvoelen het welke verre worpen mogelijk maakte en enorme “afzink” capaciteiten. De nieuwe GT-HD heeft precies dezelfde kwaliteiten maar dus zonder de vele rek die kenmerkend zijn voor vele nylon lijnen. Wie vist met de GT-HD voelt dus echt “de donk” wanneer hij op verre afstand vist.

Hengelsport winkeliers kunnen contact opnemen met HAKA-tackle voor de distributie