De keuze van het water

Openbare putten, betaalwateren, kanalen…

Allen passeren ze, zoals bij de meeste vissers ook bij mij de revue.

Het ene intensiever dan het andere, al moet ik eerlijk zeggen dat btw’s mij het minste boeien. Het is verdomd moeilijk om een btw te vinden dat mij ligt. Nochtans, veel eisen stel ik niet voorop, als het eerlijke vissen zijn en ze geen ‘gemaakte stekjes’ hebben, dan hebben ze al een streepje voor. Die prachtige stekken, het is net of je naar siliconenborsten kijkt. De bedoeling is misschien goed, maar het echte pure, natuurlijke originele aspect is weg. Het moet natuurlijk gezegd worden dat een bepaalde groep vissers nood heeft aan wateren met zeer makkelijk bereikbare en bevisbare stekken om hun hobby te kunnen uitvoeren (dit even ter zijde).

Click here to veiw the whole article >>

Jurgen Vandenstorme